Pismo iz Hogwartsa – najava radionice za mlade

Pred sam kraj ljetnih praznika, ljubitelji čitanja i Harryja Pottera još će se jednom okupiti u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica na drugoj ljetnoj radionici za mlade u ciklusu Godišnja doba s Harryjem Potterom koja će se održati u utorak, 29. kolovoza 2023. godine od 17,00 do 18,30 sati u prostoru Makerspacea na 1. katu knjižnice. Program je namijenjen mladima uzrasta 11-19 godina, tj. učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima.

Kao što i samo ime radionice kaže, tematika će ovaj put biti vezana uz pismo koje mlade čarobnjake pred početak svake školske godine u čarobnjačkoj školi Hogwarts obavještava što sve trebaju pripremiti za nastavu u sljedećem razredu koji će pohađati od jeseni. Polaznici će izraditi vlastita čarobna pisma i pisati posebnom tintom koja se može pročitati samo uz poznavanje posebne čarolije.

Kako je već poznato pravilo da na radionicama s motivima iz svijeta Harryja Pottera sudionici ponajprije trebaju očekivati neočekivano, ostala čarobna iznenađenja nećemo otkrivati, već pozivamo mlade da se što prije prijave online prijavnicom i pridruže nam se na radionici i na još jednom zabavnom druženju u knjižnici.

Broj sudionika radionice je ograničen, stoga su obavezne prethodne prijave, isključivo putem online poveznice: https://forms.gle/EZnUY5wRBZZPA1sb8  koja je u obliku QR koda dostupna i na plakatima u Knjižnici te na Instagramu i Facebook stranici Knjižnice.

Prijave se primaju najkasnije do ponedjeljka, 28. kolovoza 2023. godine, ili do popunjenja raspoloživog broja mjesta.

Voditeljice radionice su knjižničarke Ljiljana Vugrinec i Valentina Mikec.

Izvor: Pismo iz Hogwartsa – najava radionice za mlade – Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica (knjiznica-koprivnica.hr)

Skip to content