Promocija kompilacije Nespojevi

U petak 3. ožujka 2023. godine u Pixelu će se održati promocija kompilacije „Nespojevi“ koju je objavila izdavačka kuća „Ovozemaljske stvari“ sredinom veljače. Kao što joj i naziv govori, kompilacija sadrži pjesme 11 „nespojivih“ bendova i autora pa su se tako u izboru našli: Onaj dječak, Koridor, Šahtofonija, ###, Izleti, The Karmakumulator, Seine, Konvoj bonton bajkera, Stidnice te naši Koprivničanci Ivan Grobenski i bend Wojtyla.

Kompilacija je inspirirana jednom od nedavnih kampanja Zaklade Solidarna, vezanom uz sveprisutan problem energetskog siromaštva. Sva novčana sredstva od prodaje digitalnog downloada i fizičkih primjeraka, bit će usmjerena na Zakladu Solidarna u znak podrške njihovom predanom društvenom radu. Detaljnije o kompilaciji saznajte na Bandcamp stranici Ovozemaljskih stvari – www.ovozemaljskestvari.bandcamp.com.

U petak će se održati kratak razgovor s autorom kompilacije Ivanom Antunovićem o konceptu ovog zanimljivog izdanja, a nakon toga slijedi cjelovečernja slušaona.

Program počinje u 20,00 sati, a organizira ga udruga Mamuze.

Skip to content