Noćne čarolije u Hogwartsu

1.proljetna radionica za mlade u sklopu ciklusa “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici”

Noć knjige ’23.  u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica donosi nam pravu poslasticu za mlade ljubitelje čitanja. Za petak, 21. travnja 2023. najavljujemo prvu ovogodišnju radionicu za mlade od 11 do 19 godina u ciklusu programa „Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici“, pod nazivom Noćne čarolije u Hogwartsu .

S obzirom da se održava u Noći knjige,  i ova posebna, tematska Harry Potter radionica bit će, iznimno,  održana u večernjim satima, od 19.00 do 20.30 sati, i to u prizemlju Knjižnice, u prostoru Odjela za odrasle.  Polaznike radionice očekuju uzbudljive i zabavne aktivnosti povezane sa svijetom slavnog malog čarobnjaka: osim tradicionalnog nagradnog kviza, u Tromagijskom knjižničnom turniru, osmišljenom posebno  za ovu priliku, morat će pokazati ne samo znanje o detaljima iz knjiga i filmova o Harryju Potteru, već i vještine snalaženja u knjižnici, kao i kreativnost u rješavanju različitih tajnovitih zadataka koje su za njih pripremili knjižničari i knjižnični volonteri.

Broj sudionika radionice je ograničen, stoga su obavezne prethodne  prijave, isključivo putem online poveznice  https://forms.gle/Zjh6L2JrwLbp1MCo6  koja će, osim na plakatima u Knjižnici, biti dostupna i putem web stranice te na Instagramu i Facebook stranici Knjižnice. Prijave se primaju najkasnije do četvrtka, 19.4.2023., ili do popunjenja raspoloživog broja mjesta. Voditeljice radionice su knjižničarke Ljiljana Vugrinec i Valentina Mikec.

Skip to content