Mali Galović: Gostuju Jelena Pervan i Maja Šimleša

Program „Mali Galović“ održat će se u dva dana, od 27. do 28. 10. 2022. Naglasak u ovim aktivnostima je na interakciji s književnicima, učenju kroz iskustvo i stvaranju drugačijeg doživljaja književnosti pa će se i programi održati u obliku radionica. U goste nam dolaze književnice za djecu Jelena Pervan i Maja Šimleša.

Inkluzivna pričaonica s Tonkom održat će se u Makerspaceu od 18 do 19 sati, u četvrtak 27.10.2022. Draga suradnica, spisateljica Jelena Pervan zna koliko je čitanje važno, ali i koliko je teško napisati dobru priču pa osim što sama piše priče, provodi i kreativne radionice i pričaonice. U ovom programu mogu sudjelovati djeca predškolske i rane osnovnoškolske dobi, a Jelena će ispričati priču o Tonki te provesti integracijsku radionicu.

Obavezna je prijava za sudjelovanje na djecji@knjiznica-koprivnica.hr ili pozivom na 622 363/106 .

Autorica slikovnica o simpatičnoj žirafi Suli, Maja Šimleša, predstavit će svoj rad kroz pričaonicu i radionicu Žirafina pričaonica – Suli u avanturi na Stručno-znanstvenom odjelu knjižnice u petak, 28.10.2022. Majine priče zabavnog su karaktera, ali ujedno prenose i važne poruke o samopouzdanju, hrabrosti…Nije potrebna prethodna prijava, a program počinje u 18.30 sati. Pričaonica je također namijenjena djeci predškolske i rane osnovnoškolske dobi.

Program Mali Galović odvija se u okviru Galovićeve jeseni 2022. i Mjeseca hrvatske knjige 2022.

Skip to content