Izložba Naive kolektiva u Kkc Pixelu

U četvrtak 3. 11.2022. godine u Kkc Pixelu otvorena je izložba kolektiva Naive.


Naive je kolektiv troje poduzetnih vizualnih umjetnika koji tehnikom sitotiska otiskuju svoje dizajne na odjevne predmete i ručno šivane torbice široke primjenjivosti (torbice za duhan, cekeri, torbice za knjige…) Članovi također tetoviraju u “Andromeda Tattoo” Studiju.
Priča Naive kolektiva traje od 2021. godine, a čine ju mir.k.ec (Kristijan Horvat), luna.tokio (Ivana Kokša) i SinkoThePsiho (Nikola Sinković).

mir.k.ec
Kristijan Horvat rođen je 19. 12. 1998. u Zagrebu. Diplomirao je 2022. godine  u Grafičkom Fakultetu u Zagrebu. Crtanjem se počeo baviti kada je preslikavao slikovnice, a sada to koristi kao medij i “ispušni ventil”.

luna.tokio
Ivana Kokša rođena je 1. 12. 1997. u Koprivnici. Završila je Školu za primijenjene umjetnosti i dizajn u Zagrebu, smjer slikarstva. Intuitivno se počela baviti crtanjem, i to je jednostavno preraslo u fokus njezinog života.

SinkoThePsiho
Nikola Sinković rođen je 1993. u Koprivnici. Završio je srednju strukovnu školu za umjetnost i dizajn, smjer Grafički dizajn. Obrazovanje je nastavio i završio na preddiplomskom studiju Medijskog dizajna na Sveučilištu Sjever u Koprivnici. Radovi nastaju isključivo intuitivno i koristi ih kao put u svoju podsvijest.

Izložbu je organizirala udruga Mamuze i trajati će do 1. 12.2022. godine.

Foto: Ivana Martić

Skip to content