Kino “Velebit” – novi termini filma “Samo kad se smijem”

Pučko otvoreno učilište Koprivnica dana 26. studenog 2023. godine pridružilo se obilježavanju Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama besplatnom projekcijom filma „Samo kad se smijem“, uz gostovanje filmske ekipe te održavanjem okruglog stola stola nakon projekcije filma u Kinu “Velebit”. Svjetsku premijeru ovaj film imao je na ovogodišnjem 70. Pulskom filmskom festivalu gdje mu je dodijeljena nagrada Kino mreže, a Tihana Lazić osvojila je nagradu za najbolju žensku ulogu na istom festivalu. Nagrada Kinomreže, koja se ove godine dodijelila prvi put, omogućuje filmu širu distribuciju, a ovome filmu dodijeljena je zbog iznimno važne tematike kojom se bavi – obiteljskim nasiljem. Glavne uloge nose Tihana Lazić i Slavko Sobin.

Zbog velikog interesa publike Kino “Velebit” uvelo je nove termine prikazivanja filma prema rasporedu:

04.12. PONEDJELJAK 18:00 sati 2D
05.12. UTORAK 18:00 sati 2D
06.12. SRIJEDA 18:00 sati 2D
NAPOMENA: kino pridržava pravo izmjene programa

Svoje ulaznice možete rezervirati na broj telefona 621-653 u radno vrijeme blagajne kina (radnim danom od 15:30 do 21:30 sati), vikendom i od 10:30 do 12:30 sati.

Tina (28) živi u naizgled idiličnom braku u gradu na jadranskoj obali. Ona je domaćica koja brine o šestogodišnjoj kćerkici, dok njen suprug Frane (32) zarađuje za obitelj. Njihov odnos počinje se mijenjati kada Tina izrazi želju da završi fakultet koji je napustila zbog trudnoće. Unatoč prvotnom pristanku i podršci, Frane počinje pokazivati negodovanje koje se na početku svodi na sitne sabotaže. S vremenom, sukobi postaju sve češći, a svađe sve nasilnije.

Skip to content