Hoćeš pogledati dobar film? Uđi u drugu zonu!

Udruga Dobar film, danas 15. rujna 2023. godine, kreće s drugom projekcijom u sklopu projekta “Druga Zona”. Projekt je usmjeren na jači angažman publike s kulturnim aktivnostima u Gradu Koprivnici, na promociju i jačanje filmske kulture u zajednici pružanjem novog i inventivnog kulturnog sadržaja naših sugrađana kroz mogućnost gledanja filmova ne-američke produkcije, inače nedostupnih u distribuciji hrvatskoj i koprivničkoj publici, ali filmovima koji su pomaknuli iglu u svjetskoj kinematografiji i bili visoko prepoznati i priznati.

Publika će tako kroz te projekcije razviti naviku gledanja nezavisnih filmova koji su jednako, ako ne i više zabavni i intrigantni od američke produkcije, te razviti naviku okupljanja uz filmove.

Dobar film projektom razvija koncept uživanja u sedmoj umjetnosti nasuprot pasivnom odlasku na kino projekcije pružajući korisnicima višedimenzionalan kulturni doživljaj gledanja samih filmova.

Srž projekta je tako razvoj publike kroz motivaciju građana na aktivno sudjelovanje u kulturnom događaju koji potiče publiku da se potrudi i zabavi u procesu otkrivanja njima nepoznatim lokacijama projekcija po gradu Koprivnici.

Ako još niste, misterij druge lokacije morati ćete riješiti vrlo brzo jer druga projekcija očekuje vas danas s početkom u 20,00 sati.

Još jedan trag lokacije je da je u srcu grada. Riješite pitalicu:

“Nekoć, tamo zatvor je bio

i nitko u njega nije htio.

Danas je tamo povijest grada,

druga zona vrti film da vas isprepada!”

Večeras zakoračite u Drugu Zonu.

Više na poveznici:

https://www.facebook.com/dobarfilm

Projekt je sufinanciran sredstvima Grada Koprivnice.

Skip to content