Dječja predstava – Tri praščića

Produkcija: Kazalište Lectirum

Režija: Mladen Čutura

Igraju: Ksenija Pajić, Katarina Perica – Kirin, Zijad Gračić i Mladen Čutura

Trajanje: 40 min

Za uzrast: 4+

Predstava koju donosimo svjetski je poznata priča, dio je djetinjstva i nezaobilazna literatura svakog djeteta. Pratimo tri simpatična praščića koji se žele osamostaliti, a samostalan život  osim zabave, donosi i opasnosti. U priči koja na jednostavan i djeci privlačan način promovira rad, zajedništvo te ideju da najlakši put nije uvijek i onaj najbolji pratimo avanture malih praščića  i doznajemo kako su praščići nadmudrili vuka i što se s njima dogodilo.

Predstava sadrži elemente lutkarske i igrane izvedbe s glumcem koji pripovijeda radnju te s djecom, i svom ostalom publikom, komentira pojedine scene. Predstavu je dramatizirao i režirao Mladen Čutura, koji u predstavi i glumi, dok su svojim glasovima lutke oživjeli: Ksenija Pajić, Katarina Perica Kirin i Pero Juričić. Nadahnuta je narodnom pričom koju generacije djece poznaju i vole.

Dvorana „Domoljub“

3. veljače 2023. (petak) u 18:00 sati

Svoje ulaznice po cijeni od 3,30 eur/24,86 kn možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr . Za kupovinu 6 i više ulaznica, te za studente i umirovljenike cijena pojedine ulaznice iznosi 2,50 eur/18,84 kn. Fiksni tečaj konverzije: 7,53450 kn.

Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu „Domoljub“, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave.

Skip to content