“Božić u Hogwartsu: slatke čarolije” – radionica za mlade

Za predblagdansku radionicu za mlade u ciklusu “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici”, pod nazivom “Božić u Hogwartsu: slatke čarolije”, knjižničari i volonteri pripremili su za polaznike niz zanimljivih aktivnosti uz koje će korisno i zabavno provesti slobodno vrijeme, u društvu s vršnjacima i uz omiljene likove iz pročitanih knjiga. Osim nagradnog kviza s pitanjima iz knjiga i filmova o Harryju Potteru, u kreativnom dijelu radionice sudionike očekuje izrada ukrasa za bor i poklon vrećica s motivima iz svijeta Harryja Pottera, a bit će i drugih, slatkih, čarobnih zadataka i iznenađenja za polaznike.

Radionica je namijenjena mladima od 11 do 19 godina (viši razredu OŠ i srednja škola), a održat će se u subotu, 10. prosinca 2022., u Makerspaceu na prvom katu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica.

Za radionicu su obavezne prijave isključivo putem online prijavnice: https://forms.gle/H7GzUGQBUk9N9QB39

Zbog načina organizacije i koncepcije same radionice, Knjižnica nije u mogućnosti primati prijave poslane na druge načine te molimo zainteresirane polaznike da to uvaže.

Prijave se primaju do 8.12.2022. ili do popunjenja raspoloživih mjesta, u skladu s prostornim mogućnostima knjižnice. Svaki polaznik prijavljen putem online prijavnice primit će e-mailom potvrdu je li njegova prijava prihvaćena i u koliko sati treba doći na radionicu, jer će, u slučaju većeg broja prijavljenih, istoga dana biti održane dvije radionice.

Izvor: “Božić u Hogwartsu: slatke čarolije” – najava radionice za mlade u sklopu programa “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici” – Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica (knjiznica-koprivnica.hr)

Skip to content