Zaklada “Kultura nova” poziva na 2. Forum za pravedne prakse

Zaklada “Kultura nova” poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje djeluju u području suvremene kulture i umjetnosti na sudjelovanje na 2. Forumu za pravedne prakse koji će se održati u utorak 23. siječnja 2024. od 10 do 13 sati putem platforme Zoom.

Nakon uvodnog osvrta na teme obrađene tijekom 1. Foruma, drugo izdanje Foruma će se fokusirati na formiranje Radne grupe za pravedne prakse, svrhu, sastav, način odabira i rada njezinih članova. Nakon toga uslijedit će plenarne i grupne rasprave o pravednim praksama u okviru Programa podrške 2024 i Zakladinog Programa za istraživanje i razvoj. Program 2. Foruma dostupan je ovdje.

Forum je zamišljen kao otvoren, dinamičan, fluidan, fleksibilan i volonterski format participativnog procesa usmjerenog na promišljanje mehanizama pravednih praksi u Zakladi i potencijale njihove šire primjene, a u svrhu poboljšanja uvjeta rada u organizacijama civilnog društva u suvremenoj kulturi i umjetnosti.

Svi zainteresirani predstavnici organizacija civilnog društva u suvremenoj kulturi i umjetnosti mogu sudjelovati na Forumu. Broj sudionika nije ograničen, ali se za sudjelovanje potrebno registrirati na sljedećoj poveznici. Forum će biti sniman te dostupan na Zakladinom YouTube kanalu. Video zapisu prvog Foruma možete pristupiti ovdje.

Skip to content