U mojim snovima – predstava za djecu

Produkcija: Teatar CIRKUS Punkt
Režija i dramaturgija: Marijana Matoković i Tihana Strmečki
Izvodi: Marijana Matoković (Mara di Clown)
Mentor: Ira Seidenstein
Scenski pokret: Tihana Strmečki
Odabir glazbe: Marijana Matoković
Izrada kostima i scenografije: Angela Runje
Dizajn plakata: Marko Delić

Trajanje: 45 minuta
Uzrast: 5+

O predstavi:

U mojim snovima je duhoviti komad za sve one koji su nekada sanjali nešto uobičajeno što je preraslo u nešto posve nepredvidljivo. U predstavi pratimo mladu djevojku koja zapada u najčudnije situacije: ostaje bez glasa na vlastitom opernom koncertu, svira imaginarnim instrumentima, šeće nevidljivog psa, misli da je najbolja mađioničarka na svijetu… a kad ono…. NIJE! Sve to bez konkretnih riječi i teksta, ozvučeno glasovima koje sama proizvodi ili izvodi uz glazbenu pozadinu. Predstava otvara pitanja, što je bolje, suočiti se sa strahovima u snovima ili javi? Koliko je isprepleteno jedno s drugim? I možemo li prenijeti spoznaje iz svijeta snova u svijet jave?

Ova klaunovska igra u izvedbi klaunese Marijane Matoković (Mara di Clown) pod mentorstvom Ire Seidensteina i uz režijsku i dramaturšku pomoć Tihane Strmečki svojim izričajem spaja emociju i pokret u nezaboravnu priču za sve spavače i one koji su spremni probuditi se.

Gradski park Koprivnica u sklopu manifestacije „Ljeto na Zrinskom“

17. srpnja 2024. (srijeda) u 19:00 sati

Predstava je besplatna

Svoje mjesto pronađite na ležaljkama i jastučićima u Gradskom parku, opustite se i uživajte. Prije predstave možete uživati u žonglerskoj radionici za djecu i mlade koja počinje u 18:00 sati a odvijat će se u Gradskom parku.

Predstava je sufinancirana sredstvima Koprivničko-križevačke županije.

Skip to content