U Enteru – Radionica: Recept za uspješnu 2024. godinu

U Inkubatoru kreativnih industrija, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica, 28.12.2023. godine od 17,30 do 20,00 sati održati će se Radionica – Recept za uspješnu 2024. godinu.

Pozivamo Vas da uđete u 2024. godinu inspirirani našim provjerenim sastojcima za uspješnije postavljanje i provođenje svojih ciljeva i planova na poslovnoj i privatnoj razini.

Na radionici ćete imati priliku skenirati svoj život i svoje tijelo, jasno ćete vidjeti aspekte sebe i kategorije u Vašem životu koje cvjetaju ali i one dijelove koje možda treba poboljšati. Radionica će Vam pomoći da napravite prvi korak prema boljoj 2024. godini držeći se provjernih principa iz svijeta coachinga i energetske psihologije.

2024. je godina promjene pa je ovaj događaj kreiran i namijenjen svima koji ne žele biti ili ostati u situacijama, okruženju ili osjećajima koji im više ne služe, ali i svima onima koji žele vidjeti kako mogu unaprijediti svoj već dobar ili ugodan život. Osim u seminarima imat ćete priliku uživati i u izuzetnoj hrani te vinskoj degustaciji.

AGENDA

Tesa Vitelj

  • Osobni plan za uspjeh
  • Vježbe i zadaci

Bojan Šmic

  • Tijelo nas savjetuje – naučimo ga slušati
  • Reprogramiranje tijela + energetske vježbe

O NAMA

BOJAN ŠMIC – Osnivač je i voditelj Autentika; platforme koja se povezuje kroz više djelatnosti – od individualnih tretmana, radionica, teambuildinga, Body & Mind wellnessa. Bojan je holistički terapeut, body worker, maser i terapeut psihe i some, korijen njegovog djelovanja dolazi iz nauke Taoizma, Tantre, Sibirske narodne medicine i energetske psihologije.

Kroz život se kretao u različitim djelatnostima – organizacija evenata, trgovinom ekološkim proizvodima pod vlastitim brendom, ugostiteljstvom od chefa do someliera. U stalnoj interakciji s ljudima i vođenjem timova. Proučava i podučava drevne masažne energetske tehnike i mentalne obrasce. Organizira evente za podizanje kulture, etike i svjesnosti.

TESA VITELJ – Nakon završenog MBA Marketing i MSc Strategija i organizacija te više od 10 godina međunarodnog poslovnog iskustva u marketingu, prodaji, strategiji, savjetovanju i vođenju ljudi odlučila je proširiti svoje znanje i spojiti ga s poslovnim iskustvom. Kao certificirani poslovni trener i mentor na Hrvatskoj (HAMAG BICRO BOND 2) i međunarodnoj mentorskoj platformi (FEMME PALETTE) pomaže i educira pojedince i timove u profesionalnom i poslovnom razvoju.

Trenutno radi s kompanijama u Hrvatskoj i istočnoj Africi te pomaže timovima i pojedincima komunicirati i uspješno surađivati s različitim ličnostima, radeći na samopoštovanju i osobnom zadovoljstvu, te smanjenju sukoba s ciljem bolje suradnje i izgradnje pozitivnog radnog okruženja.

Stvaranje novih prilika: Networking  kroz okuse

Za potpuni doživljaj radionicu ćemo zaokružiti jedinstvenim kulinarskim doživljajem Autentik cateringa.

U ovom segmentu događaja, obogatite svoje iskustvo stvaranjem novih poznanstava u ugodnom i opuštenom okruženju.

DODATNE INFORMACIJE

Kotizacija za seminar iznosi 30€.

Za prijave na seminar molimo javiti se na jednu od ponuđenih mail adresa.
Tesa Vitelj, tesa@vitesa.eu
, +385 99 2867 533, Linkedin: tesa-vitelj

Bojan Šmic, bojan@autentik.hr, +385 95 7017 675, @autentikspirit

Skip to content