Tinderella

Koprodukcija: Kaleidoskop, Mali teatar i KNAP

Autor i redatelj: Igor Baksa

Igraju: Marija Kolb i Goran Vinčić – Vinča

Glazba: Luka Tralić Shot

Koreografija: Almira Osmanović

Kostimografija: Katarina Radošević Galić

Asistentica režije: Ana Takač

Fotografija: Mirna Bartolić

O predstavi:

Jako se veselimo jer nam u Domoljub stižu već nam dobro poznati gosti Goran Vinčić, ovoga puta u ulozi glumca i majstorica transformacije, Marija Kolb koju je publika imala priliku upoznati u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Kako izgleda kada se spoje dva ovako zgodna i talentirana bića možete vidjeti u predstavi Tinderella. Predstava je to o dvoje naoko nespojivih partnera, upakirana u suvremenu bajku za odrasle. Uz pregršt živopisnih likova iz aplikacija za spojeve, iskre strasti koje frcaju između njih zagrijat će svačiju maštu i uvući vam se u srce.

“Pogledajte Vinču s glumicom u klinču”, poručuje autor predstave Igor Baksa.

Upečatljivu glazbu potpisuje Luka Tralić Shot, a osim pjevanja glumci svoju vatrenu igru plešu pod koreografskom palicom Almire Osmanović. Kostimografiju potpisuje Katarina Radošević Galić, a fotografiju Mirna Bartolić.

Cjelovečernja zabava za odrasli dio obitelji ja zagarantirana! Vinča kakvog niste vidjeli i glumica kakvu vrijedi gledati svaki dan!

* Molimo cijenjenu publiku da za vrijeme predstave ne koristi mobitele.

Dvorana „Domoljub“

28. svibnja 2024. (utorak) u 19:30 sati

Svoje ulaznice po cijeni od 7,20 eura možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 od 7:00 do 15:00 sati. Moguće je ulaznice rezervirati i putem elektroničke pošte kultura@pou-kop.hr. Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu 6 i više ulaznica iznosi 5,90 eura.

Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu „Domoljub“, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave.

Skip to content