Smijeh u teška vremena – Stand up show Splicke Scene

Najbolji splitski stand up komičari se nakon tri i pol godine vraćaju u Koprivnicu! Ovom prilikom stižu s novim stand up show programom „Smijeh u teška vremena“, a za vas će nastupati Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ante Travizi i Ivica Lazaneo, splitska komičarska četvorka koja je ovaj show u proteklih dvije godine izvela diljem Hrvatske. Sam show sastavljen je od njihovih najnovijih iskustava, osvrta i anegdota kojima ovo čudno vrijeme i okolnosti oslikavaju humorističnim kistom i donose prijeko potrebno opuštanje, a prilika za novo druženje i 90 minuta smijeha na večeri dalmatinskog humora dolazi već u svibnju. 

Dvorana „Domoljub“ (POU Koprivnica)

2. svibnja 2023. (utorak) u 20:00 sati

Svoje ulaznice za stand up show program „Smijeh u teška vremena“ možete nabaviti putem sustava Entrio https://www.entrio.hr/event/koprivnica-smijeh-u-teska-vremena-stand-up-show-splickescene-13772 ili na prodajnom mjestu u Ghetaldusu, Florijanski trg 12, Koprivnica.

Cijena ulaznice: 10€ (75.35kn)

Fizička prodaja:

  • Ghetaldus Optika (Florijanski Trg 12, Koprivnica // Radno vrijeme: Pon – Pet 08-18 / Sub 08-13)
  • Na dan showa na ulazu (ako ostane mjesta)

VIŠE O KOMIČARIMA:

Ivica Lazaneo https://www.youtube.com/watch?v=xBf21ZR0BzI&t=1684s je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikog ga nebi kapi njanci bokun da porlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu s čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema s alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostalo doći samo od sebe. Prodaje maslinovo ulje.

Josip Škiljo https://www.youtube.com/watch?v=xBf21ZR0BzI&t=12s je „mladić“ od četrdeset godina te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. Godine 2015. nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom usred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi bicikl po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Tomislav Primorac https://www.youtube.com/watch?v=xBf21ZR0BzI&t=4045s je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinski i Hercegovci svađali čiji je. Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjeriti s argumentom „viruj ti meni“, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni. Komičarski zanat peče već osam godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznati, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevici.

Ante Travizi https://www.youtube.com/watch?v=xBf21ZR0BzI&t=3250s je dvadeset i jednaestogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije esspresso i kratkih je živaca. Ima „blagi“ poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran nakon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab, jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

Upiti i informacije: splickascena@gmail.com

Skip to content