Premijera – stand up – Klaun

Comedy show – stand up PREMIJERA

ŠTO JE KLAUN?

Novi show zagrebačkog komičara Gorana Vugrineca. U više od 90 minuta smijeha doživjet ćete svakodnevicu iz sasvim drugog kuta, onog kojeg na prvu niti ne vidimo.

KLAUN je umjetnik čija je misija potaknuti gledatelje na razmišljanje. KLAUN je predstava o svima nama koja će vas nasmijati šalama o ustaljenim stvarima i običnim situacijama za koje nismo ni znali da mogu biti smiješne. KLAUN je priča koju vam Goran želi ispričati.

TKO JE GORAN VUGRINEC?

Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života – od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

Ima više od 800 nastupa te preko stotinu voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k’o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu “Klub Smijeha”, “Standupexpressu” na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi uznemirujuće dobar i najpopularniji pub kviz u zemlji – KRIP KVIZ.

Dvorana „Domoljub“ (POU Koprivnica)

6. travnja 2023. (četvrtak) u 20:00 sati

Svoje ulaznice za stand up comedy show možete nabaviti online putem sustava Entrio https://www.entrio.hr/event/klaun-goran-vugrinec-stand-up-comedy-show-by-lajnap-13635 ili uživo na prodajnom mjestu Ghetaldus, Florijanski trg 12, Koprivnica

CIJENE:

Early bird – 8 EUR (60.28 kn)

Pretprodaja – 9.5 EUR (71.58 kn)

Na dan – 11 EUR (82.88 kn)

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajete privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• JAKO VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

• Broj ulaznica je ograničen.

Skip to content