Predstavljanje knjige / Vanja Runje “Nemajka”

srijedu, 19. 4. 2023. s početkom u 18 sati u prostoru Stručno-znanstvenog odjela Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se predstavljanje knjige autorice Vanje Runje pod nazivom „Nemajka“.

Vanja Runje je, slijedom nebrojenih obrazovnih titula i punoljetne poslovne karijere na vodećim pozicijama u globalno najnagrađivanijim hrvatskim marketinškim agencijama, napisala svoju prvu knjigu. Otvorenom komunikacijom o (ne)konvencionalnim metodama odgoja podupire svakog roditelja koji (potiho ili na sav glas) brižno i iskreno voli svoje dijete.

Ova knjiga neće vas ničemu korisnome naučiti. Ona nije magični priručnik s instant-uputama „kako postati savršen roditelj“ niti „kako odgojiti savršeno dijete“. Uz knjigu ne dolazi ni „jamstveni list“ ni popis „ovlaštenih servisera“. Ovo nije knjiga za roditelje koji žive u uvjerenju da su najbolji na svijetu, a njihova djeca uzorni genijalci kakve svijet još vidio nije.

Ovo je knjiga za roditelje koji se puni ljubavi katkad zapitaju jesu li grozni, a njihova djeca nemoguća. Cilj joj je da se čitajući svi zabave i osjete dovoljno dobrima. Ponekad čak i pomalo ponosni na sebe.

Izvor: Predstavljanje knjige / Vanja Runje „Nemajka“ – Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica (knjiznica-koprivnica.hr)

Skip to content