Predstava „Otvoreni brak“

“U Koprivnicu nam dolazi dvoje poznatih filmskih, televizijskih i kazališnih glumaca, Matija Prskalo i Slavko Juraga s produkcijom GALA teatra iz Zagreba “Otvoreni brak“. Predstave će biti izvedena 17. 6. 2022. (petak) u 20:00 sati u Domu Mladih Koprivnica (Hrvatske državnosti 10).

Komediju je napisao talijanski nobelovac Dario Fo i njegova supruga Franca Rame, a odlična je kritika i pojedinca i društva. Prijevod i režiju predstave potpisuje Đuro Roić.

Ovih dvoje sjajnih glumaca nizom komičnih scena dočaravaju, potpuno iščašenim ali ipak, samo ljudskim situacijama, bračne probleme iz kojih svaki na svoj način traži izlaz. Kroz niz tragikomičnih scena suočavamo se sa slabošću glavnih aktera, njihovom lažnom slobodom i pobrkanim vrijednostima.
Za otvoreni brak se zalaže suprug, određuje pravila i daje sebi punu slobodu u svakom smislu, naizgled, spremno nudeći takav stil života i svojoj supruzi. No, koliko je zaista iskren u tome i je li ikad, uistinu, bio spreman za njezinu nevjeru?

Koliko smo slobode u braku spremni dati, a koliko uzeti, pogledajte u predstavi “Otvoreni brak”.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr.

Za rezervacije i informacije nazvati 0977583367.”

Skip to content