Otvorene prijave za 2. jesensku Harry Potter radionicu!

Uz Dan hrvatskih knjižnica i povodom Mjeseca hrvatske knjige, na drugoj jesenskoj radionici za mlade u sklopu ciklusa “Godišnja doba s Harryjem Potterom” Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica, polaznici će birati mudre misli i citate iz romana, a one koji im se najviše svide, oblikovat će kao postere pomoću računalnih alata za grafički dizajn te na kraju prirediti izložbu tako nastalih ispisanih radova.

Polaznike radionice, kao i obično, očekuje i zabavan nagradni kviz uz prigodne simbolične nagrade, kao i druga čarobna iznenađenja.
Na radionicu su dobrodošli i mladi iz Ukrajine, jer će kviz i opisi kreativnih aktivnosti biti prevedeni i na ukrajinski jezik.

Radionica će se održati u subotu, 4. studenoga 2023. godine od 10 do 12 sati u prostoru Makerspacea na 1. katu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica.

Za radionicu su obavezne online prijave na poveznici. Broj sudionika je ograničen, a prijave će se primati do popunjenja dostupnih mjesta.

Izvor: Otvorene prijave za 2. jesensku Harry Potter radionicu! – Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica (knjiznica-koprivnica.hr)

Skip to content