Noć kazališta: Glasnogovornik

Produkcija: Teatar Gavran
Autor teksta: Miro Gavran
Redateljica: Mladena Gavran
Glume: Vinko Kraljević i Zoran Pribičević
Izbor kostima: Đurđa Janeš
Scenografija: Jakov Gavran
Orginalna glazba: Filip Gjud
Oblikovatelj tona: Neven Zebić
Oblikovatelj svjetla: Mario Vnučec
Izvršna producentica: Antonija Furjan

O predstavi: Iskusan politički lisac postaje mentor mladiću koji tek ulazi u svijet politike uvodeći ga u složeni svijet spletki i manipulacija, postupno razotkrivajući vlastite životne principe. Na svršetku ove uzbudljive priče i mladić, koji se tek počeo uspinjati na hijerarhiji moći, razotkrit će svoje motive za bavljenje poslom koji je često na zlu glasu. Sukob dvojice različitih karaktera neizbježan je, kao i demaskiranje društvenih i osobnih pozlata. Dva različita karaktera, dva različita pogleda na svijet sukobljavaju se u ovoj napetoj predstavi. Predstava je puna neočekivanih obrata i duboko uronjena u našu stvarnost.

Dvorana „Domoljub“, Starogradska 1, Koprivnica

25. studeni 2023. (subota) u 19,30 sati

Svoje ulaznice po cijeni od 8,60 eura/64,80 kuna možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr. Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu 6 i više ulaznica iznosi 7,30 eura/55,00 kuna.

VAŽNO: Sve nepodignute ulaznice se sat vremena prije početka predstave brišu iz sustava, stoga molimo cijenjenu publiku da rezervirane ulaznice podignu na vrijeme. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Skip to content