Marisha Studio d.o.o.

Marisha studio je digitalna agencija specijalizirana za vođenje stranica na društvenim mrežama, a digitalni marketing, fotografiranje i ilustriranje naše su djelatnosti, ljubav i strast.

Danas, kada nam se nudi bezbroj mogućnosti za ostvarenje prisutnosti na društvenim mrežama, teško je učinkovito odabrati smjer i plan rasta za virtualni uzlet vlastitog poduzeća. Digitalna agencija pritom može biti rješenje navedenih problema.

Prema unaprijed razrađenoj strategiji online nastupa – fotografiranjem, pisanjem tekstova, dizajnom infografika, reels-a, Tik – tok videa, ali i izradu te realizaciju podcasta, stvaramo sadržaj koji privlači publiku i povezuje ju s vašim brendom.

Neki od naših dragih dugoročnih klijenata kojima vodimo Facebook, Tik tok i Instagram stranice su Ljekarna RIZK, Bistro & pizzeria Kalimero (Starigrad/Koprivnica), Ugostiteljstvo Zrinski – Koprivnica (hotel Zrinski, pizzeria Grof), Slatke Delicije – Slastičarnica, Schaumann agri d.o.o. itd.

Mnogo je manjih poduzeća koja nam se pridružuju ovisno o njihovim sezonskim potrebama i marketing kampanjama. Izdvajamo – Udruga za osobe s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice, Labor namještaj, AE design by Ana Edišar, band Tragovi, Laganini chill room, Vidik rasvjeta Bjelovar, Planzy Planner itd.

Raduju nas i vaši zajednički trenuci, slavlja, godišnjice i vjenčanja. Digitalne ilustracije također su dio našeg studija u kojem ih za vas ilustriramo i uokviravamo.

Također, fotografija nam je u malom prstu te pritom pružamo i usluge fotografiranja za posebne prilike, evente i ostale svečanosti, a nudimo i cjelovitu uslugu za vjenčanja.

Potražite sve informacije o nama: https://marishastudio.hr/

Marisha studio d.o.o., Trg dr. Žarka Dolinara 18, Koprivnica

marishastudiohr@gmail.com

Marija Barišić, mag. oec, voditeljica digitalnih komunikacija, 099/794 7595

Skip to content