Kreativni (ne)red – samo „up-to-date“ teme!

U sklopu projekta „SCALing up in the creative industries for SMEs and self-employed“ sufinanciranog sredstvima programa Europske unije Erasmus+ čiji je cilj razviti posebne alate za osposobljavanje zaposlenih u sektoru kreativnih i kulturnih industrija kako bi poboljšali svoje kompetencije i vještine, ENTER Koprivnica organizira konferenciju „Kreativni (ne)red“ na kojoj će ugostiti uspješne stručnjake iz različitih grana poduzetništva s ciljem prikaza novih poslova na tržištu te novih tehnologija i medija.

„Kreativni (ne)red“ će se održati 29. rujna (četvrtak) 2022. s početkom u 12.00h u Inkubatoru kreativnih industrija (Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica).

Konferencija je namijenjena poduzetnicima i zaposlenicima koji djeluju u kulturnom i kreativnom sektoru te ostaloj zainteresiranoj javnosti. Sudjelovanje je besplatno. Prijave su obavezne – Kreativni (ne)red – samo „up-to-date“ teme! | Enter Koprivnica

Program:

12.00 – 12.10
Pozdravni govor i predstavljanje mrežne platforme za učenje namijenjene poduzetnicima u kulturnim i kreativnim industrijama
– Vesna Vrhovec, Enter Koprivnica

12.10 – 12.30
Virtualni asistenti – tko su i koje usluge nude?
– Sanja Veletanlić, Go2human Hub

12.30 – 12.50
Podcast – novi masovni medij?
– Ratko Martinović, Podcast Inkubator

12.50 – 13.10
Mogu li i ja napraviti svoj NFT?
– Boris Agatić, Kaufkraft.ai

13.10 – 13.30
„Počistite“ svoj životni prostor uz KonMari metodu
– Marija Budija Bingula, Sreća na kvadrat

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Projekt „SCALing up in the creative industries for SMEs and self-employed“ je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

Skip to content