Kreativna radionica “Ručice moje likove kroje i boje”

NOĆ KAZALIŠTA

Maksimalan broj djece: 15 (poželjno je da roditelji budu u pratnji)
Trajanje radionice: 45 minuta
Prijava: Obavezna – putem Google obrasca
Materijali: Osigurani
Voditeljica: Jelena Premec
Uzrast: 4 – 7 godina

O radionici: U sklopu Noći kazališta za vas smo pripremili kreativnu radionicu koja će se održati nakon predstave „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ pod nazivom „Ručice moje likove kroje i boje“.

Djeca će se prilikom sudjelovanja moći bolje upoznati s autorima teksta predstave i glumcima te izraditi tj. Sašiti likove prema želji. Dob djece kojoj je radionica namijenjena je od 4 do 7 godina.

Poželjno je da na radionici uz djecu sudjeluju i roditelji.

O voditeljici: Jelena Premec dugi niz godina radi kao odgojiteljica u Dječjem vrtiću Tratinčica u Koprivnici. Završila je neformalni studij pripovijedanja u Zagrebu čime je stekla titulu certificirane pripovjedačice priča. U svojoj vrtićkoj skupini osmislila je mali kutić pripovijedanja u kojemu djeci priča priče. Ti se kutići prilagođavaju godišnjem dobu pa djeca slušaju priče i prate promjene u svijetu oko sebe. Dan za priču u kutiću za pripovijedanje obično je srijeda, a djeca ga jedva čekaju. Jednako vješto osmišljava zanimljive radionice za svoje mališane, poput ove za koju se trebate prijaviti.

Dvorana „Domoljub“ – prostor „Mala scena“, Starogradska 1, Koprivnica

25. studeni 2023. (subota) iza predstave „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“

Ulaz je slobodan uz obaveznu prethodnu prijavu putem Google obrasca.

Skip to content