Koncert uz Svjetski dan audiovizualne baštine – Hollywood Film Music Quartet

Koncert uz Svjetski dan audiovizualne baštine – Hollywood Film Music Quartet svira najljepše filmske teme.

‘Hollywood Film Music Quartet’ čine akademski glazbenici u sastavu Martina Drakulić (violina), Lara Silvestri Valdevit (violina), Petar Haluza (viola), Lovro Kovačević (violončelo), a izvode skladbe iz poznatih hollywoodskih ostvarenja. Njihovi izvrsni nastupi jednako oduševljavaju ljubitelje klasične glazbe kao i poklonike sedme umjetnosti. Ovaj koncertni brend je osnovala i producirala tvrtka Dreamaker Productions.

Na bogatom koncertnom programu koji potpisuje filmski i kazališni skladatelj Ozren K. Glaser nalaze se glazbene teme iz filmova i serija kao što su Game of Thrones, The Crown, Beauty and the Beast, Gladiator, The Lord of the Rings, James Bond: Skyfall, Pirates of the Caribbean, A Star is Born i brojnih drugih.

Koncert je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija.

Hollywood Film Music Quartet – Skyfall

Dvorana „Domoljub“

27. listopada 2022. (četvrtak) u 19:00 sati

Ulaznice po cijeni od 30,00 kuna (3,98 €) možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr. Cijena za studente, umirovljenike te za kupovinu 6 ili više ulaznica umanjuje se za 10,00 kn (1,33 €) od redovne cijene ulaznice.

Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu „Domoljub“, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja koncerta.

Skip to content