Kazališna predstava – Tvorničke postavke

Produkcija: Moruzgva

Autori teksta: Ivica Ivanišević i Marina Vujčić

Redateljica: Ksenija Marinković

Igraju: Ana Begić Tahiri, Amar Bukvić, Iva Jerković i Ivan Čuić

Scenografija: Matej Kniewald

Kostimi: Ana Begić Tahiri

Svjetlo: Martin Šatović

Ton: Sandro Petrić

Suradnica za pokret: Una Štalcar – Furač

Glazba: Erna Rudnički

Ova „feelgood komedija“ je redateljski kazališni prvijenac Ksenije Marinković, jedne od naših najboljih kazališnih i filmskih glumica.

Predstava govori o predrasudama, sukobu zagrebačkog i dalmatinskog mentaliteta, estradi i politici. Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.

Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke?

Dvorana „Domoljub“

16. veljače 2023. (četvrtak) u 19:30 sati

Svoje ulaznice po cijeni od 8,60 eura/64,80 kuna možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr i blagajna@pou-kop.hr . Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu 6 i više ulaznica iznosi 7,30 eura/55,00 kuna.

Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu „Domoljub“, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave.

Skip to content