Festival dječje knjige “Uberi priču”

I ove godine u Koprivnici, Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica organizira Festival dječje knjige „Uberi priču“ kojim će razveseliti djecu pričama i zabavom u Gradskom parku.

Uz sada već dobro znanu gošću, animatoricu i spisateljicu Nikolinu Manojlović Vračar, u programu će sudjelovati i pisci za djecu Sanja Lovrenčić, Ana Dobričić i Igor Rajki. Gosti će tom prilikom predstaviti svoje slikovnice Slova za svakoga, Snovonoša i Čarobne naočale koje će djeca kasnije moći i ubrati s krošanja stabala te ponijeti kući.

Festival će se održati u Gradskom parku u subotu 16.9.2023. s početkom u 11.00 sati, a u slučaju kiše održat će se u Stručno znanstvenom odjelu knjižnice.

Broj sudionika je ograničen. Sudjelovati mogu djeca predškolske i rane osnovnoškolske dobi, a za sudjelovanje obavezne su prijave u Dječjem odjelu Knjižnice do 15.9.2023. ili pozivom na broj (048) 622 363 – kućni 105 i 106.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica ovu manifestaciju provodi u suradnji s nakladničkom kućom „Mala zvona“ iz Zagreba. Radi se o autorskom projektu književnice Sanje Lovrenčić koji se održava u kontinuitetu od 2005. u Zagreb, a u Koprivnici od 2008. godine.

Skip to content