Loading Događaji

« Svi Događaji

Vremenaste igre

23 svibnja @ 18:00 - 19:00

 

 

 

Produkcija: Kaleidoskop, Mali teatar

Tekst: Prema slikovnicama Zorana Vakule

Režija: Igor Bakša

Igraju: Tena Pataky, Marko Capor i Sebastian Doe

Glazba: Sebastian Doe

Scenografija i kostimografija: Autorski tim predstave

Trajanje: 45 minuta

Uzrast: 3+

 

 

O predstavi: Vremenaste igre je predstava za djecu uzrasta od 3 godine naviše, a nastala je u suradnji Tate Slikovnice i Zorana Vakule.

U ovoj nezaboravnoj edukativnoj avanturi Tata Slikovnica odgovara na brojna pitanja koja muče Tetu Tenu / Tetu NeMirnu. Od čega su napravljeni oblaci? Kako nastaje kiša? Kako se možemo igrati s vjetrom?

Teta Tena / Teta NeMirna bi željela doprijeti do oblaka i igrati se s njima. Što je sve potrebno da bi se to ostvarilo, doznajte u čarobnoj meteorološkoj predstavi kojom se nastoji promicati svijest o okolišu i i povezanosti prirode i čovjeka.

Predstava je nastala po slikovnicama “Vremenaste priče” našeg poznatog meteorologa Zorana Vakule. Riječ je o seriji slikovnica od kojih se svaka bavi određenim meteorološkim fenomenom. Priče zajedno čine izvrstan materijal za osvještavanje djece i mladih o pitanjima meteoroloških pojava, prirodi te ekologiji i klimatskim promjenama koje su neizostavni dio naših života.

 

 

Dvorana „Domoljub“

23.svibnja 2024. (četvrtak) u 18:00 sati

 

 

Svoje ulaznice po cijeni od 3,30 eura možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 od 7:00 do 15:00 sati. Moguće je ulaznice rezervirati i putem elektroničke pošte kultura@pou-kop.hr. Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu 6 i više ulaznica iznosi 2,50 eura.

 

 

Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu „Domoljub“, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave.

Detalji

Datum:
23 svibnja
Vrijeme:
18:00 - 19:00
Događaj Category:

Organizator

Pučko otvoreno učilište Koprivnica
Phone
048/222–390
E-mail
kultura@pou-kop.hr
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Dvorana Domoljub
Starogradska 1
Koprivnica, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content