Loading Događaji

« Svi Događaji

Ljetno kino pod zvijezdama – Mačke u muzeju – sinkronizirano

30 srpnja @ 21:00 - 22:30

 

 

 

Projekcije će se odvijati u Gradskom parku, a ulaz je slobodan.

Projekcije su, kao i uvijek, utorkom i četvrtkom u 21:00 sat. Nadamo se da će nas vrijeme ove godine poslužiti bolje nego prethodne.

U slučaju lošeg vremena, projekcije se odgađaju za novi termin, stoga pratite web stranicu te Facebook i Instagram stranicu kina Velebit.”

LJETNO KINO POD ZVIJEZDAMA 2024 – Kino “Velebit” – Pučko otvoreno učilište Koprivnica (pou-kop.hr)

 

 

 

30.07.2024. u 21:00 sati
IZVORNO IME: Cats in the Museum
REDATELJ: Vasiliy Rovenskiy
ŽANR: animirani, obiteljski
ULOGE: Marko Jelić, Davor Kovač, Karlo Mrkša, Ognjen Milovanović, Nikola Dabac, Daniel Dizdar, Goran Vrbanić, Ana Ćapalija, Boris Barberić
TRAJANJE FILMA: 83 minute
GODINA: 2023
DRŽAVA: Rusija

RASPORED PRIKAZIVANJA:
30.07. UTORAK 21:00 sati 2D
NAPOMENA: kino pridržava pravo izmjene programa

 

 

Glavni junak priče animiranog filma MAČKE U MUZEJU je Vincent koji se udružuje s mišem Mauriceom kako bi u starom glasoviru pokušali pobjeći poplavi koja prijeti otoku na kojem žive. Uskoro klavir kupi skupina mornara koja ga šalje u glasoviti muzej Ermitage. Tamo će Vincent upoznati grupu elitnih mačaka čiji je zadatak čuvanje vrijednih umjetnina od glodavaca i drugih štetočina. Vincent se želi uklopiti u novo društvo, ali istovremeno ne želi izgubiti svog najboljeg prijatelja Mauricea koji mu je spasio život pa ga je prisiljen skrivati. No, problem s Mauriceom je u tome što on voli glodati vrijedne umjetnine. Cijela stvar dodatno se zakomplicira kad jedna od najslavnijih slika na svijetu – Mona Lisa – stigne u muzej koju svaki glodavac želi okušati. No, niti Vincent, niti Maurice niti ostatak mačaka čuvara nisu svjesni činjenice da netko potajno želi ukrasti slavnu sliku pa je sada na Vincentu da skupi hrabosti i domišljatosti kako bi sačuvao Da Vincijevo remek-djelo, zaštitio reputaciju muzeja te osvojio srce Cleopatre, prekrasne mačke u koju se zaljubio.

Detalji

Datum:
30 srpnja
Vrijeme:
21:00 - 22:30
Događaj Category:

Organizator

Kino Velebit
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Gradski park Koprivnica
Zrinski trg 1
Koprivnica, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content