Loading Događaji

« Svi Događaji

Ljetno kino pod zvijezdama – Hit Man

6 kolovoza @ 21:00 - 23:00

 

 

 

Projekcije će se odvijati u Gradskom parku, a ulaz je slobodan.

Projekcije su, kao i uvijek, utorkom i četvrtkom u 21:00 sat. Nadamo se da će nas vrijeme ove godine poslužiti bolje nego prethodne.

U slučaju lošeg vremena, projekcije se odgađaju za novi termin, stoga pratite web stranicu te Facebook i Instagram stranicu kina Velebit.”

LJETNO KINO POD ZVIJEZDAMA 2024 – Kino “Velebit” – Pučko otvoreno učilište Koprivnica (pou-kop.hr)

 

 

06.08.2024. u 21:00 sati
IZVORNO IME: Hit Man
REDATELJ: Richard Linklater
ŽANR: komedija, akcija
ULOGE: Adria Arjona, Glen Powell, Austin Amelio, Mike Markoff, Molly Bernard, Retta (Marietta Sirleaf), Sanjay Rao, Gralen Bryant Banks, Evan Holtzman
TRAJANJE FILMA: 115 minuta
GODINA: 2023
DRŽAVA: SAD

RASPORED PRIKAZIVANJA:
06.08. UTORAK 21:00 sati 2D
NAPOMENA: kino pridržava pravo izmjene programa

 

 

Glavni lik u filmu Hit Man je obični profesor filozofije Gary Johnson, koji je posvetio sav svoj život proučavanju Kanta i brizi o svojim mačkama, čija su imena primjereno Id i Ego, ne ostavljajući vremena ni za uzbuđenja ni za ljubavni život. Gary odlučuje pomoći policiji u malim tajnim zadacima za nadzor i na kraju se pretvara da je unajmljeni plaćeni ubojica, kako bi otkrio potencijalne naručitelje. Posao na kraju odvodi Garyja do Madison, koja ga unajmljuje da nekoga ubije. Njihov prvi susret uspostavlja njihov neobičan odnos.

Film je nastao prema novinskom članku iz 2001., objavljenom u magazinu Texas Monthly. U njemu je opisan slučaj policajca Garyja Johnsona, koji se pretvarao da je plaćeni ubojica kako bi uhitio one koji bi zatražili njegove usluge. Richard Linklater dugo je o njemu razmišljao, no tek kada mu je glumac Glen Powell predložio malo drugačiji zaplet, vidio je da u toj priči doista ima film.

Detalji

Datum:
6 kolovoza
Vrijeme:
21:00 - 23:00
Događaj Category:

Organizator

Kino Velebit
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Gradski park Koprivnica
Zrinski trg 1
Koprivnica, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content