Loading Događaji

« Svi Događaji

Ljetna tržnica knjiga

27 srpnja @ 8:00 - 31 kolovoza @ 12:00

 

 

 

Vraćaju se „Ljetne tržnice knjiga“

 

 

Svima dobro znane i rado posjećene tržnice knjiga u organizaciji Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica ponovo se vraćaju na staru lokaciju, na šetnicu ispred Gradskog parka prema Zrinskom trgu!

 

 

Tržnice knjiga postale su gotovo zaštitni znak ljeta generacijama Koprivničanaca. Od prvih štandova ispred same zgrade davne 1996. kada je u suradnji sa „Šarenim dućanom“ održana prva tržnica na kojoj su se prodavale otpisane knjige iz fonda knjižnice, pa do „Buvljaka u našem dvorištu“ prošle godine, nanizao se lijepi broj ovih „tržnica“. Zbog radova na obnovi Zrinskog trga, a ne htijući prekidati tradiciju, knjižničari su prošle godine premjestili tržnicu knjiga na novu lokaciju, u zajedničko dvorište kina i knjižnice. I repertoar se proširio pa se građanima sugeriralo da uz tradicionalnu ponudu knjiga, slikovnica, stripova, gramofonskih ploča, CD-a i sl. mogu obogatiti ponudu i svojim (umjetničkim) kreacijama, rukotvorinama, a također i rabljenim odjevnim i drugim predmetima. Baš kao na „buvljaku“! Jer ono što nekome ne treba, drugome će možda dobro doći, a i neće završiti na otpadu nego pronaći neki novi život i svrhu.

 

 

Za sve dodatne informacije i prijave javite na e-mail strucni@knjiznica-koprivnica.hr ili osobno u Stručno-znanstveni odjel (2. kat).

 

 

U slučaju jake kiše “Ljetna tržnica knjiga” se neće održati.

Detalji

Početak:
27 srpnja @ 8:00
Kraj:
31 kolovoza @ 12:00
Događaj Category:

Organizator

Knjižnica i čitaonica Fran Galović
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica
Zrinski trg 6
Koprivnica, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content