Enterprise Europe Network – One Stop Shop za izlazak na međunarodno tržište

Potrebne su vam informacije o novim izvorima financiranja za razvoj vašeg poduzeća? Želite pronaći poslovnog ili projektnog partnera na međunarodnom tržištu? Potrebna vam je pomoć u procesu pretvaranja ideje u poslovni uspjeh? Želite iskoristiti sve potencijale zajedničkog europskog tržišta o kojem se toliko priča? Pokušajte pronaći rješenje kroz usluge koje pruža Enterprise Europe Network.

U Inkubatoru kreativnih industrija u Koprivnici će predstavnici Tehnološkog parka Varaždin, člana konzorcija Enterprise Europe Network Hrvatska predstaviti usluge ove mreže i predstaviti vam primjere dobrih praksi poduzeća iz Hrvatske i drugih zemalja koji su posredstvom EEN mreže internacionalizirali poslovanje i ubrzali vlastiti rast i razvoj.

Datum i vrijeme: 9. svibanj (utorak) s početkom u 10.00h
Mjesto: Enter Koprivnica, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

Sudjelovanje je besplatno. Prijavi se na poveznici: Predstavljanje: ENTERPRISE EUROPE NETWORK (google.com)

Enterprise Europe Network (EEN) mreža je organizacija za potporu poslovanju čiji je cilj pomoći malim i srednjim poduzećima (MSP) u pristupu informacijama, stručnosti i podršci za rast i inovacije poslovanja. EEN financira Europska komisija, a mreža djeluje u više od 60 zemalja svijeta.

Enterprise Europe Network sastavljen je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija (komore, agencije, instituti..), pruža odlične kontakte i poveznice u 54 zemlje i 92 konzorcija: EU28, Norveška, Island, zemlje kandidatkinje (Crna Gora, Srbija, Turska, Makedonija, Ukrajina ), Švicarska, treće zemlje (Armenija, Čile, Rusija), te povezuje preko 4.000 eksperata s područja poduzetništva, inovacija i transfera tehnologije s ciljem promidžbe konkurentnosti i inovacija na lokalnoj i europskoj razini pa i šire.

EEN nudi niz usluga malim i srednjim poduzećima, uključujući personalizirane savjete i podršku, pristup fondovima i financiranju, tehnološka i inovacijska partnerstva te podršku internacionalizaciji. Mreža također organizira razne događaje za pronalaženje partnera i umrežavanje kako bi pomogla malim i srednjim poduzećima da se povežu s potencijalnim partnerima i kupcima diljem Europe i šire.

Izvor: Predstavljanje: ENTERPRISE EUROPE NETWORK – ONE STOP SHOP ZA IZLAZAK NA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE – 09.05. | Enter Koprivnica

Skip to content