DORF u Koprivnici

Vikend pred nama donosi još jedno izdanje DORF-a, festivala dokumentarnih filmova o glazbi u sklopu kojeg će se prikazati izbor ovogodišnjih radova, a bit će praćeni razgovorima s organizatorima i autorima filmova te koncertom grupe ‘Brain Holidays’.

Iako postoji već 17 godina, DORF gostuje u Koprivnici od 2015. godine i daje nam priliku da u organizaciji Foruma udruga nezavisne kulture – FUNK gledamo, razgovaramo i obožavamo filmove i glazbu i sve što je s njima povezano.

U 70ak minuta ovogodišnjeg filmskog programa u FUNKu, Trg Žarka Dolinara, Koprivnica 3. studenog 2023. godine s početkom u 20,00 sati možete pogledati dokumentarce DT Metal Show te Uspon i pad SFTa. U ovom će se dijelu programa pridružiti i gost Toni Šarić, osnivač i umjetnički direktor Festivala.

Nakon filmskog dijela slijedi koncert Brain Holidays – pionira reggae glazbe u Hrvatskoj, osnovanih sad već daleke 2000. godine. Oni iza sebe imaju na stotine odsviranih festivalskih i samostalnih koncerata i pet studijskih albuma u izdanju Dallas Recordsa.

Ostaje samo pozvati da se družite s nama i ove godine uz slobodan ulaz i super goste.

Program su podržali Ministarstvo kulture i medija RH, Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica i sponzori.

Izvor: Culturenet.hr – DORF u Koprivnici

Skip to content