Čarobni Božić – “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici”

U subotu, 9. prosinca 2023., od 10,00 do 12,00 sati, u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica će se održati zadnja ovogodišnja radionica za mlade 11-19 godina s tematikom iz svijeta Harryja Pottera, pod nazivom „Čarobni Božić“.

Молоді українці, ласкаво запрошуємо на майстерню для школярів та молоді «Чарівне Різдво» – Субота, 9 грудня 2023 року о 10:00 до 12:00 (Makerspace, 1 поверх бібліотеки, Zrinski trg 6)
Вікторина та завдання також пидготовлені українською мовою. Ласкаво просимо!
Форма заявки для українців тут 

Svakoga prosinca u čarobnjačkoj školi Hogwarts vlada svečano raspoloženje. Pripremajući se za proslavu Božića, mladi čarobnjaci vesele se prazničnim posjetama selu Hogsmeade, osobito Medičarni, u kojoj se tih dana mogu naći posebno neodoljivi, prigodni slatkiši. I u dvorskoj kuhinji Hogwartsa, vrijedni vilenjaci neumorno spravljaju slatke zalogaje čiji se mirisi šire hodnicima dvorca. Zato će se i polaznici ove knjižnične, predbožićne radionice okušati u pripremi posebnih, čarobnih, božićnih kolačića i slatkiša iz Hogwartsa.

Ni ovaj put na radionici neće izostati svima omiljeni dio susreta u radionicama na temu Harryja Pottera – nagradni kviz, a polaznike, kao i obično, očekuje i niz drugih čarobnih iznenađenja, i prije svega puno zabavnog druženja s vršnjacima, uz dobre knjige i čitanje.

Na radionicu su dobrodošli i mladi iz Ukrajine, za koje će kviz i opisi kreativnih aktivnosti biti prevedeni i na ukrajinski jezik.

Za radionicu su obavezne online prijave  (ili klikom na QR kod u ovoj objavi) koje će se primati do petka, 8.12.2023. ili do popunjenja mjesta.

Izvor: Čarobni Božić – radionica za mlade 11-19 godina u ciklusu “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici” – Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica (knjiznica-koprivnica.hr)

Skip to content