Bibliobusna služba nagradila najčitatelje u 2022. godini

Tijekom siječnja i veljače 2023. godine Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica nagradila je svoje najčitatelje u 2022. godini. Svaki od najčitatelja nagrađen je platnenom torbom s vizualom bibliobusa, knjigom u skladu s uzrastom, ukusom ili potrebom korisnika i straničnicima.

Bibliobusna služba odlučila je od 2022. godine nagrađivati korisnike koji su prema statistici posudbe i posjeta u tekućoj godini najviše puta posudili građu u bibliobusu, posjetili bibliobus i koristili različite usluge bibliobusa.

Nagrade su uručene najčitateljima u nekoliko kategorija. U dječjim kategorijama najčitatelj u kategoriji djece vrtićke dobi bio je Lav Šimunić Zrinjski, a najčitateljica u kategoriji djece školske dobi bila je Marija Nekić. U kategorijama odraslih najčitatelja, među zaposlenima najčitateljica je bila Tanja Britvić, a među umirovljenicima Verica Ćorić. S obzirom na vrlo dobru suradnju s ustanovama koje obilazi, Bibliobusna služba je odlučila nagraditi i po jedan vrtić i školu pa su tako nagrađeni Dječji vrtić „Bregunica“ Novo Virje i Osnovna škola Sokolovac.

Još jednom čestitamo svim našim prošlogodišnjim najčitateljima, a sve ostale potičemo da prihvate „čitateljski izazov“ i potrude se da oni budu ovogodišnji najčitatelji!

Izvor: Bibliobusna služba nagradila najčitatelje u 2022. godini – Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica (knjiznica-koprivnica.hr)

Skip to content